Mas Mora celebra aquest cap de setmana les festes del veïnat


El veïnat de Mas Mora celebra aquest cap de setmana les seves festes d’estiu, organitzades per l’associació de veïns. Enguany, els actes començaran dissabte a les 10h amb el concurs de petanca. El preu per participar-hi és d’1 euro. De cara al migdia, a les 13:00h, es prepara un dinar amb entrepans, patates xips, beguda, gelat, cafè i licors. A la tarda, a partir de les 18h hi haurà actuació del “Pallasso Popi” i, a continuació, xocolatada infantil. Seguidament, a les 20:30h, es prepara un nou sopar amb un format semblant al del migdia. A la nit, s’ha organitzat una interpretació de diferents balls a càrrec de l’escola de Mas Mora amb la interpretació de sevillanes i balls en línia. A les 22:30h, ball per a tothom amb el DJ A-Benito. Miquel Martín, president de l’associació de veïns parla de l’escola de dansa de Mas Mora.

fm masmora1

Les festes de la urbanització de Mas Mora acabaran el diumenge amb un torneig de dominó al preu d’un euro, on hi haurà trofeus per l’equip finalista. Martín explica que l’accés a la piscina serà gratuït durant la festa major.

fm masmora2

A partir de les 12 del migdia, hi haurà una festa de l’escuma per a totes les edats. Així mateix, cada dia hi haurà servei de bar des de les 10h fins el tancament de les festes.