Arrenca la programació d’estiu del Casal de Joves


El Casal de Joves de Tordera inicia una nova programació d’estiu plena d’activitats adreçades als gustos dels joves i adolescents del poble.

Per començar, les dues primeres setmanes de Juliol les activitats seran destinades a joves d’entre 12 i 16 anys, totalment gratuïtes. Els Dilluns, a partir de les 17:30h hi ha Taller de Cuina. Els Dimarts, taller de fotografia: ja sigui a través d’una càmera professional i també telèfons mòbils. És un taller que es realitza a l’interior del Casal on s’ha habilitat un plató de fotografia amb fonts, focus i altres elements. Els Dimecres es fa “Geocatching”. Aquesta és una activitat que es realitza a l’exterior. Amb un GPS es cerquen unes recompenses geolocalitzades que s’han amagat per tot el poble de Tordera. Amb això, es vol fomentar el sentit i habilitat de la recerca, orientació i coneixença del poble. Els dijous, sortida a la platja amb tren fins a la costa de Malgrat de Mar. Finalment, el divendres sortida a la piscina municipal de Tordera. Totes aquestes activitats són, doncs, totalment gratuïtes. Tot i això, es demana confirmació anterior de tots els interessats ja sigui a través d’Instagram, Whatsapp o Facebook o el telèfon del Casal de Joves: 671 650 631.

A més, també s’organitzen diferents activitats extraordinàries. La primera de totes és aquest Dijous 11 de Juliol amb una sortida al Water World de 9:00h fins les 17:00h de la tarda. La sortida té un preu de 16€. Cal inscripció prèvia. Una de les activitats estrella i amb més èxit és l’”Scape Room”, del 15 al 19 de Juliol, organitzant la segona edició per tal de donar oportunitat a la “llarga llista d’espera” que no va tenir oportunitat de participar en la primera edició. Així ho explicava Mercè Masferrer, dinamitzadora del Casal de Joves, en el programa Tordera en Directe, qui recordava el funcionament de l’activitat.

programacio casal joves

Totes les activitats del Casal de Joves es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament. A més, es pot seguir el dia a dia a través de les xarxes socials del Casal de Joves a Facebook i Instagram.