ELS ALUMNES BECATS PER L’AJUNTAMENT MARXEN DIUMENGE CAP A ANGLATERRA PER PERFECCIONAR L’ANGLÈS.


Diumenge marxen cap a Gloucester (Anglaterra) els alumnes becats per l’Ajuntament de Tordera per aprendre i perfeccionar l’anglès a l’escola oficial Gloucestershire College.

Els alumnes torderencs faran una estada de 15 dies a l’escola britànica durant els quals faran classes teòriques d’anglès i activitats lúdiques i esportives per perfeccionar l’idioma. L’estada a Anglaterra també inclou una visita a les ciutats de Bristol i Londres.

Aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Joventut, impulsa una iniciativa d’aquest tipus. Segons el regidor de l’àrea, Marc Unió, amb aquestes beques es persegueix un doble objectiu: d’una banda, millorar les aptituds i els coneixements de la llengua estrangera i de l’altra, aconseguir motivar l’alumnat a millorar el seu rendiment acadèmic i afavorir aquells estudiants que, per motius diversos, tenen menys opcions de viure una experiència similar. Escoltem-lo.

Les beques, que es van convocar al mes de febrer en col·laboració amb Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees, estaven adreçades a tots els joves nascuts durant els anys 1991 i 1992, empadronats a Tordera i havent finalitzat l’ESO amb una qualificació mínima global de 7 o de Notable.

La Regidoria de Joventut no descarta renovar la convocatòria de beques per a l’any vinent, obrint la possibilitat d’estades a d’altres països europeus.