Tordera acull dissabte la presentació del llibre ‘Culleres que cuiden’, de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer


La Biblioteca de Tordera acollirà aquest dissabte a les 10:45h la presentació del llibre ‘Culleres que Cuiden’, de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer. L’acte comptarà amb la participació de la il·lustradora i ninotaire Pilarín Bayés, autora de les il·lustracions de l’estoig i dels dos volums de què està format el llibre, així com del col·lectiu les cuineres de Sils que han col·laborat amb l’aportació de receptes.

I és que el llibre ‘Culleres que curen’ és una guia amb consells d’alimentació per a infants i adults amb càncer, escrit per la Doctora Antonieta Barahona. L’objectiu és pal·liar al màxim els efectes secundaris que poden sorgir al llarg de la malaltia derivats del tractament oncològic. Per això, hi ha un primer volum de contingut teòric i un segon de caire més pràctic i lúdic per completar al primer amb receptes de famosos cuiners i pastissers com Nandu Jubany, les Cuineres de Sils, Oriol Sala, Sergi Vallès, Carme Ruscalleda, Glòria Muñoz i Jordi Gironès, entre d’altres.

El president de la Fundació Joan Petit, Joan Torner, posa en relleu, en referència al nom del llibre, que “amb les culleres es pot cuidar”

Joan Torner

El llibre es podrà adquirir a les llibreries de Tordera (o a la biblioteca el mateix dia de la presentació) i així podreu fer que us el signin el proper dissabte. Tots els beneficis del llibre van destinats a la Fundació Joan Petit.