ELS VEÏNS DE LES FERRERES ATUREN LES MANIFESTACIONS A L’ESPERA DE LA RESOLUCIÓ DEFÍNITIVA DE LA PROBLEMÀTICA A L’URBANITZACIÓ.


Els veïns de la urbanització Les Ferreres que s’oposen a l’actual junta de compensació han deixat de dur a terme les manifestacions reivindicatives que han protagonitzat els darrers mesos. Aquest veïns que sempre han demanat que l’actual junta de compensació sigui substituïda per una de cooperació, en la qual l’Ajuntament passaria a recepcionar la urbanització i a fer-se càrrec de les obres, estan mig satisfets perquè, de moment, l’Ajuntament se ha fet càrrec de l’ocupació dels carrers, les zones verdes i d’equipaments i els jardins. Aquestes zones suposen un 52% dels terrenys de la urbanització.
La següent proposta tindrà la seva data de caducitat el proper dia 29 juny. Si dimecres l’actual junta de compensació no ha entregat l’informe de reparcel·lació a l’Ajuntament, tots els grups municipals estipularan que la urbanització passi a tenir junta de cooperació.
Totes les parts implicades han declinat fer declaracions fins que s’arribi a una decisió definitiva.