Últimes hores per col·laborar en la campanya de joguines


La tradicional campanya de recollida de joguines Creu Roja Joventut segueix en marxa. Es pot col·laborar fins demà 4 de gener en els punts de recollida, que es poden consultar al web www.lajoguinaeducativa.com.

Per complir les previsions, la Creu Roja de l’Alt Maresme necessita recollir 1.000 joguines entre la ciutadania, les empreses col·laboradores i la societat civil. La campanya de joguines té com a lema “Els seus drets en joc”. Més enllà del repartiment de joguines, l’acció pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte de la joguina educativa, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per això, els organitzadors de la campanya han demanat que les joguines siguin noves, adduint que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies. També volen que siguin no bèl·liques, no sexistes i de caràcter sostenible i que, preferentment, fomentin el joc en grup. Ho explica el tècnic de la Creu Roja de l’Alt Maresme, Toni Garcia.

campanya joguines

La iniciativa va néixer a Catalunya fa 25 anys i aquest és el tercer any que també es fa en punts de l’Estat espanyol. Es poden portar joguines a la seu de Creu Roja a Tordera, al Carrer Canigó, 26 o bé a la seu de Creu Roja de l’Alt Maresme, a Pineda de Mar.

També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte 2100-0808-14-0200669005