Els usuaris del CAP Tordera entenen la vaga de metges i els animen a continuar reclamant unes condicions de treball dignes


La vaga de metges, de moment, encara es mantindrà un dia més. Tot i que en la reunió d’aquest dimecres hi ha hagut un acostament de posicions, no s’ha arribat a un acord que permeti aixecar la vaga. El govern ha promès una injecció de prop de 100 milions d’euros extres per aplicar un seguit de mesures que millorin les condicions laborals i salarials del col·lectiu mèdic. Uns diners que servirien per ampliar la plantilla en 200 metges, cobrir baixes temporals i jubilacions i millorar algunes retribucions perdudes durant la crisi.

Al CAP Tordera el seguiment de la vaga es situa en el 45% dels professionals. En declaracions a Ràdio Tordera, els usuaris de l’ambulatori entenen les mobilitzacions dels metges i els animen a continuar per reclamar unes condicions de treball dignes.

vaga usuaris

Avui es continuarà negociant i Metges de Catalunya ha convocat noves concentracions.