L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS I LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ RECULLEN MÉS DE 150 SOL·LICITUDS PER FORMAR PART DEL PROJECTE AINDA, DIRIGIDA ALS JOVES.


La fundació del teatre clavé i l’associació d’espectadors ja han recollit prop de 150 sol·licituds per participar en el projecte Ainda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar la participació del joves de Tordera a la vida cultural.
El projecte Ainda ofereix un preu de entrada de les actuacions previstes a les programacions estables del clavé de només 2 euros. La membre de l’associació d’espectadors Gina Armengol, recorda que a Tordera li falta més integració dels joves a la vida cultural del municipi. Armengol, recorda els avantatges què podran gaudir els joves que participin en la campanya.

Tots els joves interessats a formar part del projecte Ainda hauran d’omplir la sol·licitud i al presentar-la rebran la Tarja Ainda.

La Campanya Ainda està promoguda per l’associació d’espectadors, la fundació del teatre clavé i l’ajuntament de Tordera.