La Policia Local de Tordera s’adhereix a la campanya solidària #PelsValents


pels valentsTal com es duu a terme en altres municipis com Sant Celoni, Malgrat, Lloret, Hostalric o Caldes de Malavella, la Policia Local de Tordera se suma també a la campanya d’escuts solidaris a benefici del Pediàtric Càncer Center de Sant Joan de Déu.

La campanya, pensada especialment per a nens i nenes però oberta a tot el públic, consisteix en posar a la venda l’escut de la Policia Local de Tordera. L’escut, en colors groc i negre, inclou la inscripció de la campanya solidària “PelsValents”. La campanya  té com a objectiu sensibilitzar i implicar el conjunt de la societat. Ho explica el regidor de seguretat i protecció civil, Xavier Martin.

campanya valents 1

Tothom pot col·laborar en funció de les seves possibilitats: tant particulars, com empreses o fundacions, des aportacions individuals a un altre tipus d’iniciatives com, per exemple, la que es duu a terme des de Tordera. Segons el regidor Martin, els escuts es podran comprar a partir del mes de febrer als establiments col·laboradors de la campanya i a la comissaria de la Policia Local.  

campanya valents 2

Els beneficis que s’obtinguin de la venda dels escuts, que tindran un preu de 4€, es destinaran a la recerca i a cobrir despeses dels nens i famílies afectades per aquesta malaltia (trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc). La policia local de Tordera farà una tirada de 500 escuts, Xavier Martin convida a tota la ciutadania a participar-hi.

campanya valents 3

Totes aquelles entitats i comerços que vulguin col·laborar i vendre escuts es poden inscriure en el formulari que trobareu a www.tordera.cat