EL TEATRE CLAVÉ ENGEGA AQUEST CAP DE SETMANA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA AMB LA PEL·LÍCULA MATCH POINT I L’OBRA “EL HOMBRE DE TEATRO” AMB LLUÍS HOMAR.


El teatre clavé engega divendres la programació estable de primavera. El cicle de cine-club co-organitzat per l’entitat cine-club 24 iphs, presenta la pel·lícula Match Point de Woody Allen. L’argument parla d’un jugador de tenis retirat que marxa a Londres per treballar com a entrenador. Fa classes a gent de condició econòmica alta i coneix un alumne amb qui fa una bona amistat.
La pel·lícula va ser premiada en el festival internacional de Cannes 2005 i nominada al millor guió original als Oscars 2005. La projecció serà divendres, 31 de març a les 10 del vespre.
Diumenge, arriba un dels plats forts de la programació amb l’obra “El hombre de teatre” amb l’interpretació de Lluís Homar. Aquesta obra neix com a revenja contra la mediocritat i està considerat com un dels millors textos de la dramatúrgia europea.

La representació serà diumenge, 2 d’abril a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.