L’AJUNTAMENT DE TORDERA REMODELARÀ ELS PARCS INFANTILS I JARDINS MUNICIPALS AMB UNA INVERSIÓ SUPERIOR ALS 90.000 EUROS.


L’Ajuntament de Tordera va aprovar en l’última sessió de Junta de Govern local la remodelació dels parcs infantils i la millora de les zones ajardinades del municipi.
En total, el consistori torderenc invertirà més de 24.000 euros en la millora i manteniment de material infantil i gronxadors del parc del Grand Prix, del Parc de la Sardana, el parc dels Jardins de l’Alcalde Sagrera i es reformaran els parcs de Sant Pere. A banda d’aquestes actuacions, també es senyalitzaran les zones lúdiques del municipi.
Per altra banda, la regidoria d’Obres i Serveis també ha reservat una partida de més de 65.000 euros per a la millora de les zones enjardinades de Tordera, com ara les rotondes, els parcs municipals i la llera del riu.

En aquest sentit, també està previst enjardinar la nova zona asfaltada del mercat dels diumenges amb una inversió superior als 7.000 euros.