El Show dels Esports visita l’entrenament del pre-mini masculí del CEEB Tordera


WhatsApp Image 2017-11-22 at 19.24.24Aquest passat dimarts 21 de novembre “El Show dels Esports” i el seu reporter Pau Muñoz van visitar l’entrenament de bàsquet de l’equip Pre-mini Masculí del CEEB Tordera al pavelló dels Països Catalans i van poder parlar amb l’entrenador i els diferents jugadors que formen aquest equip base de l’entitat torderenca.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca