L’11-N es considera un èxit segons l’ANC de Tordera


llums manifestacio 11NLa territorial de l’ANC a Tordera descriu la manifestació del passat dissabte 11 de novembre com “un èxit que va desbordar les expectatives”. Des de l’ANC torderenca es van facilitar quatre busos que van portar i tornar els manifestants del carrer Marina. Aquesta manifestació es va celebrar sota el lema #Llibertatpresospolítics denunciant l’empresonament d’alguns membres del govern, els presidents d’Òmnium Cultural i l’ANC i l’actuació que està fent el govern espanyol davant de l’independentisme català. Marta Paset, tresorera de l’ANC del nostre municipi ha fet una valoració d’aquesta manifestació.

11-n martapaset1

Marta Paset també ha destacat que les mobilitzacions s’aniran fent al ritme dels esdeveniments que puguin passar durant els pròxims dies i setmanes. Per tant les entitats organitzadores informen per xarxes socials de tot el que es programa perquè tothom n’estigui informat. Paset afirmava que s’està preparant l’organització d’un viatge a Brussel·les.

11-n martapaset2

L’Assemblea Nacional Catalana s’ha mostrat crítica en les xifres dels assistents el dissabte al carrer Marina i es creu que la xifra va ser semblant a la de les passades diades. També en els últims dies l’assemblea s’ha mostrat partidària de la llista única favorable a la independència, perquè tots els partits i llistes independentistes actuïn de forma unida.