L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL PREPARA PER AQUEST CAP DE SETMANA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SEVA FESTA MAJOR, QUE SE CELEBARÀ A LA PISTA MINA DE JALPÍ.


Com és habitual, el primer cap de setmana d’agost la Pista Mina de Jalpí es converteix en l’escenari on se celebra la festa del seu veïnat. Aquest any les activitats s’allargaran durant tot el cap de setmana, des d’aquest divendres 4 d’agost fins el proper dilluns dia 7.

El programa d’actes continuarà el diumenge amb l’ofici a la capella de sant Daniel, una audició de sardanes, la proclamació de la pubilleta i l’hereuet i el ball de nit. Finalment, el dilluns 7 d’agost els jocs de cucanya, la proclamació de la pubilla del veïnat i la tradicional rifa del xai posaran el punt i final a l’edició d’enguany de la festa major del veïnat de Sant Daniel. Tots els actes de la festa de Sant Daniel se celebraran a la pista mina de Jalpí, excepte l’ofici solemne, que es farà a l’ermita del veïnat.