EL CENTRE D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE TORDERA S’UNEIX AL PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR ELS EFECTES DE L’ONADA DE CALOR SOBRE LA SALUT I DIFON ALGUNS CONSELLS


A l’estiu les temperatures extremes poden causar problemes de salut. Amb l’objectiu d’evitar i prevenir els efectes que pot produir l’onada de calor, la Generalitat i l’Institut Català de Salut han posat en marxa un pla d’actuació per aquest estiu. El programa consta de diverses fases que s’activaran segons quina sigui la temperatura i l’estat climàtic de les jornades. Els col·lectius més propensos a patir trastorns causats per la calor són la gent gran, els infants, els pacients que segueixen tractaments amb psicofàrmacs i les persones amb malalties cròniques.

Totes aquestes recomanacions estan recollides en uns díptics que es poden trobar tant al Centre d’Atenció Primària com a les farmàcies del municipi. Per qualsevol dubte o consulta es pot trucar al telèfon de Sanitat Respon: 902.111.404