L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE MAS MORA PREPARA PER LA REVETLLA DE SANTA MARIA UN SOPAR POPULAR AMB BALL A LA PISTA DE LA PISCINA.


L’associació de veïns de Mas mora es prepara per celebrar la revetlla de santa maria. Ho farà amb un sopar popular acompanyat de ball amb discjòquei a la pista de la piscina. Un dels membres de l’associació de veïns de mas Mora, Jose Félix Rodríguez, explica que els canvis de constitució de la urbanització amb veïnat, i la dissolució de l’ECU per Associació de veïns, ha generat problemes de gent i de temps per organitzar la festa.

Els tiquets del sopar tenen un preu de 22 euros i es poden adquirir al local de la piscina. A banda del sopar i el ball, el diumenge a la tarda la pista de la piscina de Mas Mora també acollirà una xocolatada i una actuació del mag Aureli. 
Aquesta és una de les primeres activitats que organitza l’associació de veïns de Mas mora, després de la dissolució de l’ECU i el pas d’urbanització a veïnat de Tordera.