EL CLUB BASQUET TORDERA ORGANITZA AVUI UNA XERRADA SOBRE LA RELACIÓ ÀRBITRE-JUGADORS A CÀRREC DE L'ARBITRE ACB, PERE MUNAR, DINS ELS ACTES DEL 15è ANIVERSARI DE L'ENTITAT.


El CB Tordera, dins els actes del seu 15è aniversari, organitza aquest vespre una xerrada sobre la “Relació Àrbitre-Jugadors”, que portarà a terme l’àrbitre ACB, Pere Munar. Aquest àrbitre va néixer a Lleida al gener de 1978 i té un extens currículum de cursos arbitrals i campionats. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEF de Lleida, entrenador de nivell I i II de bàsquet, professor de regles de joc acreditat per la Federació Catalana i, després, va assolir l’ascens a l’ACB aquesta mateixa temporada. La xerrada “Relació àrbitre-jugadors” començarà a un quart de 9 del vespre al Teatre Clave.