El CPTordera suma la seva primera victòria de la temporada


hoquei-arenysAhir dimecres el Club Patí Tordera va sumar la seva primera victòria de la temporada al parroquial. Dins de la segona jornada avançada de la primera nacional espanyola contra l’Arenys de Munt els torderencs van guanyar per 3-2 en un partit vibrant de hoquei, amb l’animació dels EsparraCAT’s i on els de casa van haver de remuntar. Quan només portàvem cinc minuts jugats, Sais va posar el 1-0 al marcador. Al cap de set minuts, Marc Roca va fer l’empat i abans d’arribar al descans el mateix jugador va fer l’1-2 pels visitants. A la represa els grocs i vermells només van necessitar tres minuts per remuntar  ja que de nou Sais va tornar a fer l’empat. En una segona part molt oberta amb ocasions pels dos equips i desaprofitant les faltes directes per deu faltes, Moi Aguirre al minut 10 va fer el definitiu 3-2. Victòria suada i treballa del Tordera que li permet recuperar bones sensacions tot i que encara li queda treball per corregir alguns errors de control de possessió i defensa. La propera cita pel CPTordera serà el dissabte 22 a les 19:30h a la pista del Sant Feliu.