L’Escola Vedruna de Tordera ret homenatge a la germana Victòria, després de més de 60 anys dedicada al centre.


victoriaFa uns dies, l’Escola Vedruna de Tordera va retre homenatge a la germana Victòria, per agrair-li la dedicació de tants anys al centre. Hi va participar el claustre de l’escola, juntament amb ex-professors, gent de l’AMPA amb qui havia treballat i personalitats del poble que ella coneix. Àngel Vallicrosa, director del centre, explica perquè es va voler fer aquest reconeixement a la germana Victòria.

vallicrosa germana victoria 1

Fa més de 60 anys que la germana Victòria ha estat participant de la vida educativa de l’Escola Vedruna torderenca i fins fa ben poc ha dedicat temps a diferents tasques i activitats dins el centre. La germana Victòria ha estat un referent i una pionera, en el seu moment, de les noves maneres de fer i educar a l’escola. Escoltem Àngel Vallicrosa.

vallicrosa germana victoria 2

Amb més de 80 anys, la germana Victòria ha estat un testimoni de treball incansable, sempre dedicada a l’escola i el poble. Així en parla Àngel Vallicrosa.

vallicrosa germana victoria 3

Ara, la germana Victòria resideix a Caldes de Malavella, juntament amb altres germanes de la mateixa congregació Vedruna.

Actualment, a la comunitat Vedruna de Tordera hi queden tres germanes.