Carme Vila és nomenada nova presidenta del Club Patí Tordera. Serà la primera dona que presideix l’entitat.


vila presidentaEl passat mes de febrer, en una entrevista en el programa del Show del Esports, l’expresident del Club Patí Tordera, Pere Vendrell, anunciava que hi hauria eleccions a la presidència del club durant aquest mes de maig. Només s’hi ha presentat una candidatura, que està encapçalada per la torderenca Carme Vila amb tot un equip de persones involucrades en el món de l’hoquei sobre patins torderenc i que tenen diferents experiències en el camp de l’esport. Ella mateixa ens explica per què decideix presidir l’entitat esportiva.

Vila presidenta 1

Serà la primera presidenta que l’entitat tindrà en el seus 70 anys d’història. Vila ens dóna detalls del principal objectiu que s’han marcat per a les properes temporades.

Vila presidenta 2

Sobre el primer equip la nova presidenta assegura que encara s’han de tancar serrells amb els jugadors i la direcció tècnica. A curt termini no hi ha un objectiu prioritari per tornar a recuperar l’OK Lliga.

Vila presidenta 3

La junta directiva està formada per 10 persones que des de ja fa uns dies treballen per al club i planifiquen la propera temporada. Carme Vila serà en directe aquest vespre en el programa esportiu diari de Ràdio Tordera a les 20:00h.
One thought on “Carme Vila és nomenada nova presidenta del Club Patí Tordera. Serà la primera dona que presideix l’entitat.

Comments are closed.