LA REGIDORIA DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA EL PROPER 24 DE MARÇ EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONCURS LITERARI PREMIS SANT JORDI 2003.


El concurs literari Premis Sant Jordi 2003, ja està en marxa. Com cada any, el concurs és d’àmbit local i per als majors de 19 anys s’estableixen tres modalitats: contes breus, poesia i recerca local. En les categories infantil i juvenil (per als joves d’entre 6 i 18 anys) s’estableixen les modalitats de prosa i poesia dividides en les categorirs següents: A ( de 6 a 8 anys), B ( de 9 a 11 anys), C ( de 12 a 14 anys) i D ( de 15 a 18 anys).
En qualsevol de les modelitats del concurs la data límit de presentació de treballs serà el dia 24 de març. El tema serà lliure i cada participants podrà presentar un sol treball signat sota un pseudònim o lema. El veredicte del jurat es farà públic els dies 22 i 23 d? abril. El dia 22 es coneixeran els guanyadors de la categoria d’adults i es presentarà la publicació del llibre del treball guanyador del premi de recerca local “Salvador Vendrell”. El dia 23 es farà públic el veredicte del concurs en les categories infantil i juvenil i del concurs de punts de llibre. El mateix dia es farà la presentació de llibre “Esguards”, que recull les obres guanyadores de l’edició premis Sant Jordi 2002.
La regidora de Cultura, Maria Angels Cayró, destaca que els guanyadors de les diverses modalitats dels concurs se’ls editarà els treballs.

La regidoria de cultura, destinarà més de 2000 euros en premis, a banda dels trofeus per a cada guanyador. Les bases del concurs literari Premis Sant Jordi de Tordera s’han adaptat a les bases de la mostra literària del maresme, per la qual cosa l’ajuntament es reserva el dret de presentar a aquest certamen els treballs que el jurat estimi oportuns.