LA I TROBADA DEL PUBILLATGE DE TORDERA REUNEIX 32 PUBILLES I HEREUS DE LA HISTÒRIA DE TORDERA.


Ahir, es va celebrar al restaurant la Masia, la I trobada del pubillatge de Tordera, organitzada per l’hereu i la pubilla de Tordera 2002, Jordi Canals i Ariadna Vergès. L’acte va comptar amb l’assistència de 32 de les pubilles i hereus de l’història de Tordera. En el transcurs de l’acte es va elegir a l’hereu i la pubilla de la I trobada del pubillatge que van ser Marc Bernades i Pilar Bota que precisament va ser la primera pubilla de Tordera. També és va elegir un hereu alternatiu en la figura de Josep Alsina. Una de les organitzadores, la pubilla de Tordera 2002, Ariadna Vergès, valorava l’acte de positiu i amb ganes que es consolida en properes edicions.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, la regidora de Cultura, Maria Àngels Cayro, la president del foment de la tradicions catalanes, Pepira Reull, el secretari d’organització del foment, l’hereu de Catalunya, Ivan Gúell, la pubilla de catalunya, Núria Serra i el jutge de Pau, Esteve Matas