IniciNoticiesEsportsEL TORDERENC SERGI FONTSECA ACABA EN 25è POSICIÓ EN LA PROVA DE...

EL TORDERENC SERGI FONTSECA ACABA EN 25è POSICIÓ EN LA PROVA DE BICICLETA DE MUNTANYA EN LES OLIMPÍADES DE BOMBERS I POLICIES QUE SE CELEBREN AQUEST ESTIU A BARCELONA.

Sergi Fontseca va participar dilluns passat en les olimpíades de bombers i policies que enguany se celebren a Barcelona. Fontseca participava en la categoria de bicicleta de muntanya, una categoria que va aplegar 150 corredors. D’entre aquests, només 40 van aconseguir finalitzar la cursa i el Torderenc en va quedar en 25è posició. Sergi Fontseca comenta la competició.

Fontseca manifestava la seva satisfacció per participar en aquestes olimpíades i per la possibilitat que aquestes oferien de conèixer agents d’arreu del món.

La desena edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers se celebra a Barcelona del 27 de juliol al 3 d’agost, i enguany acull 64 modalitats esportives.