TORDERA PODRIA DISPOSAR D’UNA NOVA ESCOLA PÚBLICA EN EL TERMINI DE TRES ANYS.


La nova escola pública de Tordera, podria ser una realitat molt aviat, segons informa la regidoria d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera.

La regidora, Maria Angels Cayró i el director general de centres docents de la generalitat de Catalunya, Emili Pons, es van reunir la setmana passada per parlar sobre la possibilitat de construcció del nou centre. Segons Maria Angels Cayró, Tordera podria disposar d’una nova escola pública en el termini de tres anys.

La nova escola Ignasi Iglesias, s’ubicarà a la zona de Mas Ros, prop d’on es construeix el pavelló municipal. L’escola donarà cabuda als cursos d’educació infantil i primària, serà de doble línia, fet que permetrà que hi hagi dues aules per curs. Paral·lelament a la construcció de la nova escola i atenent a l’augment de població, caldrà reformar les instal·lacions de l’actual col·legi Ignasi Iglesias per ubicar-hi, en un futur proper, una nova línia d’educació infantil i primària.