IniciNoticiesPolíticaLA REGIDORA SOCIALISTA, MONTSE DE DIEGO, DIU QUE NO RECTIFICARÀ EN LES...

LA REGIDORA SOCIALISTA, MONTSE DE DIEGO, DIU QUE NO RECTIFICARÀ EN LES SEVES DECLARACIONS CONTRA LA REGIDORA D’ENSENYAMENT MARIA ANGELS CAYRO I DEMANA A L’ALCALDE QUE REFLEXIONI SOBRE LES SEVES ACCIONS EN EL TRANSPORT ESCOLAR.

Els membres del grup municipal de Convergència i Unió de l’Ajuntament de Tordera, van mostrar dijous passat el seu rebuig a les declaracions aparegudes en diversos mitjans de comunicació de la regidora Montserrat de Diego del grup municipal Socialista, en què demanava la dimissió de la regidora de Cultura, Festes i Ensenyament, Maria Àngels Cayró. A través del comunicat, el grup de CIU, considera que les declaracions de Montse de Diego, són insultants i impròpies d’una persona seriosa i educada.

El comunicat, expressa el convenciment de la bona gestió de Maria Angels Cayro, al capdavant de les seves carteres.
L’escrit, critica a la regidora Montse de diego, que des de que estar a l’ajuntament no ha presentat cap tipus de proposta i que només es dediqui a criticar i insular a Maria Angels Cayro.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha defensat la bona tasca de la regidora d’ensenyament Maria Angels Cayro i espera una rectificació per part de Montse de diego.

La regidora socialista, Montse de diego, en declaracions a Ràdio Tordera, ha reafirmat les seves critiques en contra la regidora d’ensenyament i l’alcalde de Tordera. De diego, afirma que no rectificarà les seves declaracions i demana a Joan Carles Garcia, que reflexioni sobre les decisions presses en el transport escolar.

Montse de diego, lamenta que l’autocar escolar, que hauria de realitzar el transport a Tordera, s’hagi destinat a Dosrius. El comunicat de premsa, emès per els membres del grup municipal de CiU, finalitza manifestant la voluntat del govern de treballar intensament pel poble i sense caure en les provocacions del partit socialista.

ÚLTIMES NOTÍCIES