LA REGIDORA SOCIALISTA, MONTSE DE DIEGO, DIU QUE NO RECTIFICARÀ EN LES SEVES DECLARACIONS CONTRA LA REGIDORA D’ENSENYAMENT MARIA ANGELS CAYRO I DEMANA A L’ALCALDE QUE REFLEXIONI SOBRE LES SEVES ACCIONS EN EL TRANSPORT ESCOLAR.


Els membres del grup municipal de Convergència i Unió de l’Ajuntament de Tordera, van mostrar dijous passat el seu rebuig a les declaracions aparegudes en diversos mitjans de comunicació de la regidora Montserrat de Diego del grup municipal Socialista, en què demanava la dimissió de la regidora de Cultura, Festes i Ensenyament, Maria Àngels Cayró. A través del comunicat, el grup de CIU, considera que les declaracions de Montse de Diego, són insultants i impròpies d’una persona seriosa i educada.

El comunicat, expressa el convenciment de la bona gestió de Maria Angels Cayro, al capdavant de les seves carteres.
L’escrit, critica a la regidora Montse de diego, que des de que estar a l’ajuntament no ha presentat cap tipus de proposta i que només es dediqui a criticar i insular a Maria Angels Cayro.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha defensat la bona tasca de la regidora d’ensenyament Maria Angels Cayro i espera una rectificació per part de Montse de diego.

La regidora socialista, Montse de diego, en declaracions a Ràdio Tordera, ha reafirmat les seves critiques en contra la regidora d’ensenyament i l’alcalde de Tordera. De diego, afirma que no rectificarà les seves declaracions i demana a Joan Carles Garcia, que reflexioni sobre les decisions presses en el transport escolar.

Montse de diego, lamenta que l’autocar escolar, que hauria de realitzar el transport a Tordera, s’hagi destinat a Dosrius. El comunicat de premsa, emès per els membres del grup municipal de CiU, finalitza manifestant la voluntat del govern de treballar intensament pel poble i sense caure en les provocacions del partit socialista.