LA PLATAFORMA SALVEM JALPI EXIGEIX A LA DIRECCIÓ NACIONAL D’ERC UN POSICIONAMENT CLAR SOBRE LA PROPOSTA DE CORREDOR ÚNIC A TORDERA.


La plataforma Salvem Jalpi, a través d’un comunicat de premsa, exigeix a la direcció nacional d’ERC, que expliqui públicament quina proposta de traçat defensa, en referència els projectes de prolongació de l’autopista del Maresme i desdoblament de N-II al seu pas per Tordera. Segons el comunicat, la plataforma se sent enganyada per l’actuació d’ERC durant i després de l’acte públic celebrat dissabte passat a Tordera. Primer, per intentar amagar que el programa del partit a Girona defensa una postura diferents a la consensuada per la plataforma. I segon, en conèixer que la direcció nacional d’ERC no dona suport a la proposta de corredor únic defensada per la plataforma, quan el representant d’ERC al debat, Albert Gallès, havia assegurat el contrari.

La plataforma Salvem Jalpí es qüestiona de que serveix que ERC formi part de la plataforma, quan segons el comunicat són únicament els representants d’aquest partit els que dilaten i mantenen encallada la resolució del conflicte.

La plataforma demana a la direcció nacional d’ERC és posicioni sobre els projectes abans de les eleccions del 16 de novembre.