Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesEntitatsL'Esplai El Garbell anuncia que marxen de colònies del 9 al 14...

L’Esplai El Garbell anuncia que marxen de colònies del 9 al 14 d’abril

L’esplai dedicat a les entitats de Tordera entrevista a l’Aleix Ciurana, membre de l’equip responsable de la direcció de l’Esplai El Garbell, per conèixer les novetats de l’entitat i les pròximes activitats programades.

L’Esplai El Garbell torna a organitzar les colònies de Setmana Santa, però aquest any han decidit canviar l’estada de tres nits i allargar-ho a cinc. A més, la mainada de l’esplai El Garbell aniran a fer una visita per la cultura àrab. Els nens i nenes de l’esplai gaudiran d’unes activitats plenes de sorpreses. Així ens ho explicava l’Aleix Ciurana, membre de l’equip responsable de l’esplai.

Aleix Ciurana esplai El Garbell

D’altra banda, ha informat que l’esplai El Garbell assistirà a la Fira de Ram el pròxim 9 i 10 d’abril, i posaran una paradeta perquè les famílies puguin conèixer més sobre l’entitat. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES