IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera l’únic que aconsegueix la victòria en...

El sènior masculí del CEEB Tordera l’únic que aconsegueix la victòria en aquesta jornada

El divendres no va començar bé pels interessos del CPTordera. Tenint en compte els resultats que s’han produït al llarg del cap de setmana dins de l’OK lliga plata nord, els torderencs amb un triomf es podrien haver apoderat de la segona classificació. Però el Sant Feliu va fer un millor partit al Parroquial davant un Tordera que no va veure la porteria i finalment van acabar caient per la mínima 2-3. Queden 4 jornades per acabar la temporada i aquesta setmana visiten diumenge la pista de líder, l’Arenys de Munt.

El dissabte només va anar bé pel sènior masculí del CEEB Tordera. Un conjunt que agafa oxigen a la segona catalana després de l’important triomf contra el Cassanenc per 64-56. En canvi, qui es complica el seu futur a Copa Catalunya és el sènior femení. Després de dominar els dos primers quarts, les torderenques van fer una baixada important i mentalment no van poder portar el ritme quan el CB Cornellà va remuntar el marcador. Finalment 46-51. 0/2 amb derrotes porten en aquest play-off per la permanència.

L’Athletic Club Tordera Parc es deixa empatar el partit que dominava per 3-5. En aquesta jornada de la segona divisió catalana, els blancs i vermells van veure com el Jovent de Mollet capgirava el resultat amb el definitiu 6-5. I el diumenge la tònica negativa de resultats va continuar. El CFTordera visitava el camp del Begur en el primer partit de la lligueta de permanència a segona catalana. El duel no acabaria bé amb el 2-1 en contra, amb dues baixes sensibles com son les de Gio i Pol Victòria i amb un penal claríssim no assenyalat per part de l’àrbitre a les acaballes de la primera part a favor dels grocs i vermells. Aquest dissabte el Tordera tindrà una nova oportunitat al municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES