IniciNoticiesRegidoriesTorna la Fira Mercat del Ram a Tordera els dies 9...

Torna la Fira Mercat del Ram a Tordera els dies 9 i 10 d’abril

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica treballa des de fa mesos en el retorn presencial de la Fira Mercat del Ram, els dies 9 i 10 d’abril, al Parc Prudenci Bertrana.

Després de dos anys sense celebrar-se físicament, aquest any es planteja una fira basada en el retrobament amb els serveis i els comerços de proximitat, amb l’emprenedoria, amb l’economia circular i amb el fet cultural i popular que ha marcat la tradició històrica del certamen.

A través del missatge tornem a la fira es vol donar un nou impuls més dinàmic, sostenible i divers a l’esdeveniment i que enguany recuperarà l’organització de la Fira del Món Geganter, que també havia quedat suspesa des de l’edició 2020. Nàdia Cantero és regidora de promoció econòmica.

fira ram 1

La Fira Mercat del Ram tindrà lloc els dies 9 i 10 d’abril i es planteja una distribució diferent dels espais: zona d’activitats, escenari, tallers, zona de serveis, comerç, emprenedor i artesania, zona d’alimentació, zona ramadera, mostra d’associacionisme local i la Fira del Món geganter. Cantero es mostra il·lusionada per poder recuperar la fira.

Fira Ram 2

Durant els propers dies es donarà a conèixer el programa d’activitats familiars i de lleure que tindran lloc en el marc de la Fira.

Totes les empreses, comerços, serveis i entitats que vulguin participar en la Fira ja poden presentar la seva sol·licitud de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, adjuntant la documentació que es relaciona a les bases de participació. El termini per presentar les sol·licituds, tant per a empreses i comerços com per a entitats, serà l’11 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES