Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppRàdio Tordera organitza aquesta tarda una petita trobada per celebrar el premi...

Ràdio Tordera organitza aquesta tarda una petita trobada per celebrar el premi a millor ràdio local 2021

Ràdio Tordera vol compartir amb oients i col·laboradors el premi a millor ràdio local 2021. Per aquest motiu organitza avui a les 18h una petita celebració amb una copa de cava per a tots els assistents.

La trobada es farà davant els estudis de la ràdio, a la plaça de l’església, i cal demanar invitació prèvia. Cal fer-ho al correu radiotordera@radiotordera.cat; al telèfon 93.764.01.02 o als mateixos estudis de Ràdio Tordera.

Els Premis de Comunicació 2021 va premiar la setmana passada Ràdio Tordera a la categoria de millor ràdio. El jurat va valorar l’emissora pel conjunt de la seva programació regular, com per activitats puntuals o per la seva trajectòria com a mitjà de comunicació. A banda per “la tasca duta a terme i els mèrits aconseguits amb la seva estratègia digital”.

ÚLTIMES NOTÍCIES