IniciAppEl proper cap de setmana 23-24 d’octubre Oncolliga Tordera impulsen una cursa...

El proper cap de setmana 23-24 d’octubre Oncolliga Tordera impulsen una cursa virtual solidària

Amb l’objectiu principal de donar visibilitat en el dia mundial contra el càncer de mama i recaptar fons per la fundació Oncolliga, des de la delegació Oncolliga Tordera s’han sumat a les iniciatives de les curses virtuals “Corre per les mames”. El procés és força senzill i només heu de seguir els següents passos: Inscriure’s anticipadament via entitat torderenca o a través de www.oncolligagirona.cat  La Rosa Maria Ruscalleda, representant i portaveu de la delegació torderenca explicava que degut a la pandèmia han decidit impulsar l’activitat de manera virtual i esperen que l’any que ve ja es retorni a la normalitat.

Ruscalleda marxa oncolliga 1

Els dies 21 i 22 d’octubres son els dies que podreu recollir la vostra samarreta en el pavelló dels Països Catalans de 17:20h a 20:0h. La Rosa Maria Ruscalleda detallava que també tenen a la venda  polseres solidàries pel mateix motiu.

Ruscalleda marxa oncolliga 2

Durant el cap de setmana 23-24 d’octubre haureu de decidir una ruta de 5km o 10km per l’entorn del municipi. Es pot fer sol/a o amb família, amics.

A més us haureu de posar la samarreta de la cursa i fer-vos una fotografia a traves d’instagram etiquetant @oncolligagi i el hashtag #correperlesmames

ÚLTIMES NOTÍCIES