IniciNoticiesTecnologia EL MINISTERI D'INDÚSTRIA CONTINUA AVUI AMB LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE...

EL MINISTERI D’INDÚSTRIA CONTINUA AVUI AMB LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE LES NOVES TECNOLOGIES, AMB L’INSTAL·LACIÓ D’UNA AULA MÒBIL AL PARC DE LA SARDANA.

La regidoria de Participació Ciutadana i Mitjans de Comunicació informa que en motiu de la campanya Todos.es, impulsada pel Ministeri d’Indústria, avui continua instal·lat a Tordera una Aula mòbil amb l’objectiu de fomentar l’ús d’internet i de les noves tecnologies.
La campanya, d’àmbit estatal, està pensada per donar a conèixer les possibilitats de la xarxa internet com a una eina útil de comunicació, treball i oci.

L’Aula mòbil es podrà visitar de manera gratuïta diumenge i dilluns de 7 a 9 del vespre i estarà situada al parc de la Sardana. Les explicacions es donaran en sessions informatives de 55 minuts, durant les quals un monitor ensenyarà les aplicacions bàsiques d’internet a través de diferents mitjans audiovisuals.
Els col·lectius i entitats locals han de concertar visita prèviament i l’horari per aquests grups serà de 9 a 21 h, La campanya, impulsada per el ministeri d’indústria, turisme i comerç, s’esta desenvolupant per diversos municipis de tot el país.

ÚLTIMES NOTÍCIES