IniciNoticiesTecnologia EL MINISTERI D'INDÚSTRIA, CONSUM I TURISME, FINALITZA LA CAMPANYA PER FOMENTAR...

EL MINISTERI D’INDÚSTRIA, CONSUM I TURISME, FINALITZA LA CAMPANYA PER FOMENTAR LES NOVES TECNOLOGIES A TORDERA, AMB UNA BONA PARTICIPACIÓ.

El ministeri d’Indústria, va finalitzar ahir la campanya Todos.es realitzada els darrers dies a Tordera. L’activitat tenia l’objectiu de fomentar l’ús d´internet i de les noves tecnologies.
La campanya, d’àmbit estatal, estava pensada per donar a conèixer les possibilitats de la xarxa internet com a una eina útil de comunicació, treball i oci. La coordinadora de la campanya a Catalunya, Luisa Perez, assegura que s’hauria de millorar l’introducció d’internet a les llar espanyoles.

Particulars i entitats van visitar l’aula mòbil, situada al parc de la sardana. En aquest espai es van donar explicacions en sessions informatives de 55 minuts, durant les quals un monitor va ensenyar les aplicacions bàsiques d’internet a través de diferents mitjans audiovisuals.
La campanya, impulsada per el ministeri d’indústria, turisme i comerç, s’esta desenvolupant per diversos municipis de tot el país.

ÚLTIMES NOTÍCIES