Dijous, 9 febrer, 2023
IniciAppInscripció a les oposicions de Mosso d’Esquadra

Inscripció a les oposicions de Mosso d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han obert el termini per inscriure’s la convocatòria de 750 places de la categoria de mosso de l’escala bàsica (grup C, subgrup C1). El termini per presentar la sol·licitud d’inscripció és del 4 de novembre fins al 29 de novembre, tots dos inclosos.

Aquesta convocatòria neix del decret llei aprovat i que autoritza la creació de 750 places del cos de Mossos d’Esquadra aquest 2019. Amb l’aprovació d’aquest decret, es pal·liarà el dèficit estructural en les plantilles dels dos cossos.

Requisits a destacar

  • Tenir 18 anys
  • Tenir el títol de batxiller, tècnic o altre equivalent
  • No tenir antecedents penals
  • Tenir el permís de conduir de vehicles de la classe B

Recordeu que…

  • La sol·licitud d’inscripció es pot tramitar per internet o presencialment.
  • La inscripció a les oposicions té una taxa, que és diferent si es paga presencialment o de forma telemàtica (reduïda), que va dels 13,40 euros als 44,65 euros. A més, hi ha exempcions de pagament per a les persones desocupades i que no percebin cap prestació econòmica

Com funciona el procés selectiu?

La convocatòria té tres fases:

  • Oposició: amb proves selectives obligatòries i eliminatòries.
  • Formació: Curs selectiu de formació bàsica pera a policies de no més de 1.350 hores.
  • Pràctiques: Realització de pràctiques selectives i obligatòries d’un mínim de 12 mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES