Dilluns, 28 novembre, 2022
IniciNoticiesEsportsAQUEST CAP DE DE SETMANA EL CLUB PATÍ TORDERA COMENÇA LA TEMPORADA...

AQUEST CAP DE DE SETMANA EL CLUB PATÍ TORDERA COMENÇA LA TEMPORADA AMB L’OBJECTIU DE LA PERMANÈNCIA EN UNA LLIGA QUE ES PRESENTA MOLT IGUALADA

04-RFEP-copiaEl Club Patí Tordera ja està a punt per afrontar un nou curs esportiu a la primera nacional espanyola.  Des del passat mes d’agost, el primer equip d’hoquei patins s’ha anat preparant i entrenant per iniciar amb garanties aquesta temporada que es presenta més igualada en comparació amb anys anteriors. Així ho creu, l’entrenador asturià del conjunt torderenc Sergio Alonso.

 

Alonso cpt 1

 

La plantilla del CPTordera presenta cares noves que segueixen unint-se al bloc de sis jugadors que repeteixen respecte l’any passat. El canvi més important es viurà a la porteria amb dos nous porters joves que lluitaran per la titularitat setmana rere setmana. Pel que fa a la pretemporada, els torderencs només han perduts els dos amistosos que han disputat contra equips de l’oklliga. La resta dels enfrontaments, els grocs i vermells s’han emportat la victòria. Alonso fa un bon balanç de la preparació tot i que avisa que el més important encara no ha arribat.

 

Alonso cpt 2

 

Sergio Alonso és el tercer any que dirigeix l’equip de la primera nacional espanyola.

Es mostra content pel projecte esportiu que entrena i comenta que el que més li agrada és poder mantenir bloc de jugadors d’anys anteriors.

 

Alonso cpt 3

 

El Club Patí Tordera debutarà aquest dissabte a les 20:30h a la pista del Mataró. Podreu seguir tots els partits de casa i fora amb Ràdio Tordera a través de les retransmissions de “Som Club Patí Tordera” que estaran conduïdes per en Xavi Serra, Pau Tusell, Marc Salichs, Pau Muñoz i Adrià Ruiz.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES