Divendres, 7 octubre, 2022
IniciNoticiesCultura EL DIA 13 DE GENER SERÀ EL DIA DE RÀDIO TORDERA...

EL DIA 13 DE GENER SERÀ EL DIA DE RÀDIO TORDERA AMB UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AMB LA PARTICIPACIÓ D'ANTICS LOCUTORS I RECORDANT DIVERSOS PROGRAMES DE L'HISTÒRIA DE L'EMISSORA.

El proper dissabte 13 de gener serà el dia de Ràdio Tordera. En motiu del 25è aniversari de l’emissora, s’està preparant una programació especial en directe des del Teatre Clavé. La programació començarà a les 8 del matí i acabarà a les 9 del vespre, amb l’emissió en directe d’antics programes, amb les veus dels seus locutors, convidats especials i moltes sorpreses.
Un centenar d’antics locutors de Ràdio Tordera participaran en aquesta programació.
“El dia de la ràdio”, finalitzarà amb un sopar d’antics locutors, en un restaurant torderenc, per commemorar els 25 anys de l’emissora.
Ràdio Tordera va néixer en una nit de reis de l’any 1982, gràcies a la iniciativa que van tenir un grup d’amics interessats pel mon de la comunicació. Els primers estudis de l’emissora van ubicar-se en una casa del carrer Santa Llúcia.
Coincidint, amb el dia de la ràdio, el Teatre Clavé inaugurarà una exposició sobre el so, que es podrà visitar fins a finals de gener. La propera cita del 25è aniversari de Ràdio Tordera serà el proper divendres, 19 de gener, dins la programació estable d’hivern del teatre clavé. El grup de rock Català “Els Pets” oferiran un concert, a la sala gran del teatre clavé, dins la gira de teatres que estan realitzant en els darrers mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES