Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesSalutTordera es mulla, un any més, per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Tordera es mulla, un any més, per la Fundació Esclerosi Múltiple.

mullatCom ja és habitual, l’Associació de Voluntariat de Tordera ha promogut, un any més, la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que s’ha celebrat aquest diumenge. Com els darrers anys, ahir el matí van instal·lar dues parades amb guardioles i material d’estiu de la campanya, a la Plaça de l’Església i a la piscina municipal. En aquest equipament, a les 12 del migdia també s’hi va fer un salt sincronitzat amb la resta de piscines de Catalunya que participaven de la jornada solidària. La recaptació exacta no se sabrà fins d’aquí a uns dies, però la presidenta del Voluntariat torderenc, Vanessa Garcia, es mostrava força contenta amb la jornada.

valoracio mullat 1

Vanessa Garcia posa de manifest la importància de seguir recaptant fons per millorar la qualitat de vida dels malalts que pateixen esclerosi múltiple.

valoracio mullat 2

La quantitat total que Tordera donarà aquest 2015 a la Fundació Esclerosi Múltiple sortirà de les aportacions i les vendes recollides pel Voluntariat i l’aportació de l’Ajuntament de Tordera, que cada any hi participa destinant tota la recaptació del dia de les tres piscines municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES