IniciNoticiesCultura120 puntaires d’arreu de Catalunya participen a la desena trobada organitzada per...

120 puntaires d’arreu de Catalunya participen a la desena trobada organitzada per l’associació de comerciants de Tordera Centre.

puntairesUnes 120 puntaires de diverses comarques de Catalunya van participar, aquest passat dissabte a la tarda, a la trobada organitzada per l’Associació de Comerciants de Tordera Centre. Per desè any, els carrers Sant Ramón i Ciutadans han sigut escenari dels treballs fets a mà per les puntaires. Des de l’associació estan contents de l’èxit de participació, que es manté any rere any.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre organitza la trobada de puntaires amb l’objectiu de promocionar el comerç local i incentivar la gent perquè passegi pel centre del poble. Un piscolabis per a tots els participants va posar el punt i final a la trobada.

Ara, de cara el proper 8 d’agost, juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, els comerciants de Tordera Centre preparen la jornada “Comerç al carrer, comerç a la fresca”, a l’estil Shopping Night, de les 6 de la tarda fins les 10 de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES