IniciNoticiesComerçEl Jutjat mercantil de Barcelona perdona un deute de 280.000€ a un...

El Jutjat mercantil de Barcelona perdona un deute de 280.000€ a un empresari de Tordera afectat per la crisi

Va avalar amb el seu patrimoni la societat i la baixada de vendes es va traduir en impagaments i en la possibilitat de satisfer les obligacions exigibles

El jutjat mercantil número 9 de Barcelona ha perdonat un deute de 283.341,77 euros a un empresari del sector tèxtil de Tordera, que va avalar amb el seu patrimoni una societat que arran de la crisi econòmica del 2008 es va veure obligada a tancar sobre portes. En aquest sentit, la jutgessa l’exonera en aplicar la Llei de la Segona Oportunitat.

L’home regentava, mitjançant una societat mercantil, un negoci de fabricació i confecció de materials tèxtils per a la casa, el qual es va veure afectat per la baixada de vendes, a causa de la gran crisi econòmica, i això es va traduir en impagaments i en la impossibilitat de satisfer les seves obligacions exigibles, expliquen des del despatx que ha aixecat de cas, Bergadà Asociados.

De fet, els deutes de la societat estaven avalats per l’empresari, cosa que li va treure durant anys que la seva situació econòmica es veiés afectada per la insolvència.

L’advocada i sòcia fundadora de Bergadà Associats, Marta Bergadà, assenyala que “Per sort, després de concloure el concurs i declarar-se com a fortuït, per ser un deutor de bona fe, li han estat perdonats els seus deutes i finalment, a poc a poc, podrà tornar al circuit econòmic i podrà tornar a emprendre”, manifesta Bergadà.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES