IniciNoticiesCulturaEl festival Zero arribarà a Tordera el 10 i 11 de març

El festival Zero arribarà a Tordera el 10 i 11 de març

El Teatre Clavé de Tordera a través del Festival Zero, vol aconseguir la proximitat física i de contingut dirigit a un públic jove.

El patí del Manning de Barcelona va ser ahir el punt de presentació de la sisena edició del Festival Zero. Una vegada més, el Teatre Clavé de Tordera a través del Festival Zero, té la voluntat d’acostar una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics i definitoris aquesta proximitat física i de contingut.

L’alcalde de Tordera i  diputat de cultura per la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia, va ser ponent de la presentació.  Garcia celebra poder gaudir d’aquesta proposta cultural a Tordera.

Festival Zero alcalde

De fet, el nom del festival recull els paràmetres bàsics que el defineixen: “zero” en relació amb l’eliminació de la distància entre intèrprets i públics, “zero” també com a símbol d’allò no convencional; “zero” perquè no busca un públic expert i entès sinó que – tot i que no l’exclou – persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals.

Sota aquests paràmetres, la sisena edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant dos mesos giraran pels espais escènics de Teatres en Xarxa.

 La programació també ofereix un gran paper dinamitzador als pobles.  A Tordera, dins del marc del Festival Zero, tels dies 10 i 11 de març oferirà els espectacle ‘la metamorfosis de Gregor’ de la companyia El Aedo; ‘Spiralis’ de la companyia Bool i ‘Paraules que trenquen ossos’ de la companyia Pagans.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca la qualitat dels espectacles que acollirà Tordera dins la programació.

Festival Zero navarro

“busquem innovació i descoberta del públic jove”

La sisena edició del Festival Zero es durà a terme des del 24 de febrer fins al 26 de març de 2023 als equipaments teatrals que formen part de Teatres en Xarxa: Teatres Despí de Sant Joan Despí, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatre Clavé de Tordera i Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES