IniciNoticiesEsportsEl PA Tordera queda subcampió amb el quartet júnior i en tercera...

El PA Tordera queda subcampió amb el quartet júnior i en tercera posició amb el quartet sènior al Campionat de Barcelona

Doble podi aconseguit pel Club Patinatge Artístic de Tordera en la primera cita esportiva del 2023 celebrada a Vic

El Pavelló Castell d’en Planes a Vic va vestir-se de gala pel Campionat de Barcelona de Grups Xous i Quartets. D’aquesta manera, el passat cap de setmana es van engegar els campionats territorials de la temporada 2023 de les modalitats grupals. Una cita que no es va perdre el Club Patinatge Artístic de Tordera que va participar tant a la categoria júnior com a la sènior. El grup va estar format per 5 patinadores: Anna Jové, Laura Moreno, Emília Cacace, Ariadny Lucha i Martina Martos. Amb el disc “Domeu-nos. Les teves pors són com un tigre, o les domes i seràs domat” el quartet júnior va aconseguir pujar el podi en segona posició, revalidant així el subcampionat de l’anterior edició. Les 5 patinadores del PA Tordera dins del Show dels Esports fan una descripció de com era l’exercici amb el qual havien competit.

PA Tordera 1

els dos tigres representaven la por. De petites volíem ser com les campiones del món, ara competir contra elles et fa sentir por, però en sortir a pista se t’oblida tot

Les torderenques van obtenir una puntuació de 34.27. Es van quedar a les portes de ser campiones, ja que en primera posició va quedar el CPA Caldes d’Estrac amb 34.50. Elles mateixes explicaven que les van superar només a la part artística.

PA Tordera 2

tècnicament vam superar-les en puntuacions, però en la part artística ens van superar. La suma va ser molt igualada

A més, també van debutar a la categoria sènior sent les més joves del campionat. Van aconseguir una tercera posició representant el disc “Durga. Som guerreres i protectores, utilitzem la nostra energia pel bé i així som invencibles”. Un símbol de la cultura hindú i que intenta fomentar la lluita de les dones. L’equip del PA Tordera compartia com van treballar el canvi d’una competició a una altra.

PA Tordera 3

L’equip torderenc ja està centrat i preparant el campionat de Catalunya que tindrà lloc el 4 i 5 de març a Granollers.

L’entrevista sencera amb l’equip del PA Tordera la podreu escoltar a partir de les 20:00h del vespre al Show dels Esports.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES