IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera es retroba amb la victòria i...

El sènior femení del CEEB Tordera es retroba amb la victòria i el patinatge artístic torderenc puja al podi al provincial de Barcelona

Jornada esportiva molt variada que deixa només una victòria dels primers equips torderencs i un gran èxit de participació torderenca a la primera competició del 2023 de patinatge artístic.

Aquest cap de setmana esportiu on només ha sumat la victòria el primer equip femení del CEEB Tordera. A més, ha sigut una victòria vital i necessària després d’encadenar un seguit de derrotes en les darreres jornades a Copa Catalunya. Les torderenques visitaven una pista complicada com la del Draft Gramanet. Tot i les locals imposar-se en el primer quart, les torderenques agafarien les regnes del partit en el segon període amb un parcial de 6 a 23. Amb una gran defensa i un joc intel·ligent, el CEEB Tordera Uni Girona va arreplegar el triomf per 61 a 71. Ara, l’equip es col·loca en cinquena posició a la classificació.

El CFTordera no va finalitzar la jornada 18 a la segona catalana de futbol contra la Unió Girona. El partit de dissabte es va suspendre al minut 83 amb un marcador favorable pels locals de 2-0. Durant el partit, la Unió Girona va avançar-se a la primera part en dues ocasions davant un Tordera fluix en atac, però el partit començaria a tornar-se boig amb les expulsions torderenques. Al minut 55, Alex Rodriguez veuria la segona targeta groga, sent el primer expulsat del partit. Al minut 68, el porter David Moreno també acabaria a la banqueta abans d’hora. A la llista d’expulsats s’afegirien l’entrenador Narcís Barrera, Jordi Pujades, amb una vermella directa i un jugador de la Unió Girona. Això va ocasionar que s’aturés el partit i que l’àrbitre decidís suspendre’l, segons va apuntar el col·legiat a l’acte final, per comentaris de la graderia. Finalment, partit suspès amb 5 expulsions quan faltaven 8 minuts pel final i amb un marcador de 2 a 0. La Federació Catalana de Futbol encara no ha confirmat si s’hauran de disputar novament els minuts que queden de partit.

En hoquei patins, el CPTordera no aixeca el cap a l’OK Lliga Plata Sud després de caure derrotat a la pista del CP Manlleu. El conjunt torderenc va ser superior en bona part del partit, però novament errors individuals van marcar un partit on un gran rival es va ser incòmode. El partit arribaria al descans amb l’empat a 2. A la represa, el CPTordera continuaria dominant el duel, però, per contra, seria el rival qui s’avançaria al marcador. Amb una reacció ràpida dels torderencs empatarien el partit a 3. Malgrat les bones sensacions, en 1 minut i mig, el Manlleu es col·locaria 5 a 3. El CPTordera va desaprofitar una falta directa per apropar-se, però el marcador ja no es mouria.

Derrota del sènior masculí del CEEB Tordera a la pista del Prisco-L’escala per 57 a 44. El partit es va decidir a la segona part, sobretot en el tercer quart quan els torderencs van encaixar un parcial molt dolent de 23 a 5. L’equip va intentar apropar-se en el marcador, però la diferència de punts ja era massa gran.

A la segona divisió de futbol sala, els dos equips sèniors tampoc van tenir sort i van acabar perdent els seus enfrontaments. L’Athletic Club Tordera Parc va tenir a tocar la victòria en dominar el matx contra el Cadaqués UD per 0 a 3. Els locals van remuntar fins a aconseguir el definitiu 4-3. El Futsal Tordera no va poder superar el Fontcoberta Club Futbol Sala en un duel igualat fins que en els últims minuts de joc. Finalment, 9 a 5 al marcador.

En aquesta jornada esportiva també hem de destacar els resultats obtinguts pel patinatge artístic torderenc. Vic va donar el tret de sortida a la temporada 2023 de patinatge artístic amb el campionat territorial de Barcelona de Grups Xous i Quartets. En ell hem tingut una abundant presència torderenca amb èxit de participació. La primera jornada del campionat va començar dissabte amb els quartets, on va participar el Club Patinatge Artístic Tordera aconseguint una segona posició a la categoria júnior amb el disc “Domeu-nos” (34.27). Per sobre del PA Tordera, proclamant-se campiones del campionat (34.50), el CPA Caldes d’Estrac, club de la torderenca Claudia Carrion.

A més, en la categoria sènior debutava l’equip del PA Tordera. Amb la coreografia “Durga”, les patinadores torderenques van pujar a la tercera plaça del podi (37.12). La segona jornada del campionat va continuar diumenge amb els 7 grups de xous juniors. Les torderenques Berta Roig i Marina Ruiz van fer seu el trofeu amb el Malgratenc PA Club Esportiu. Van obtenir 17.28 representant el disc SKÖL!.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES