IniciNoticiesEsportsEl TKD+Tordera Taekwondo s'ha marcat com a objectius pujar al podi en...

El TKD+Tordera Taekwondo s’ha marcat com a objectius pujar al podi en l’Open d’Espanya i en l’absolut cadet

El club torderenc afronta la nova temporada volent igualar els resultats de l’anterior, però marcant-se com a objectius principals fer medalles als campionats importants per així guanyar-se un lloc a la selecció

Amb l’objectiu de continuar treballant amb els esportistes i poder aconseguir més rodatge dins de la modalitat que practiquen, des del TKD + Tordera Taekwondo, la setmana passada van encetar l’any amb el campionat de Catalunya de tècnica. Aquest passat cap de setmana el CEM la Mar Bella de Barcelona va ser l’escenari del certamen on van participar 7 esportistes del TKD+Tordera Taekwondo. Tot i no obtenir cap medalla, l’Òscar Pavón entrenador i coordinador de l’entitat es mostrava content que cap alumna va cometre errors.

Oscar Pavón 1

Des del club s’està fent una gran inversió per poder tenir presència en totes les competicions que es realitzen. El mateix Pavón descobria quins alumnes aniran al campionat infantil del mes de febrer i al campionat de Saragossa.

Oscar Pavón 2

L’any passat es va deixar el llistó ben alt en la majoria de competicions. Aquesta nova temporada, el club torderenc l’afronta volent igualar els resultats de l’anterior, però marcant-se com a objectius principals fer medalles als campionats importants per així guanyar-se un lloc a la selecció. Ho explica Oscar Pavón.

Oscar Pavón 3

Dins El Show dels Esports, Oscar Pavón, va compartir el seu repte a nivell personal. Durant uns mesos estarà formant-se per obtenir el curs de nivell 2 de mestre nacional, amb el qual es podran fer exàmens de cinturó negre dins de les instal·lacions del TKD+Tordera signats per l’entrenador torderenc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES