IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria i...

El sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria i el CFTordera suma el tercer triomf consecutiu per consolidar la segona posició

La resta de conjunts han perdut en aquesta jornada esportiva. El CEEB Tordera Uni Girona no ha pogut amb el Manresa en el doble enfrontament i el CPTordera deixa perdre el clàssic contra el Maçanet

Nou cap de setmana esportiu pels primers equips torderencs. La jornada va començar dissabte al camp del Cassà on el CFTordera va imposar-se per la mínima (0-1). Resultat clau i suficient per seguir al capdavant de la classificació. A la primera part, els de Jose Cáceres van estar espessos amb dificultats per generar perill, però en els primers minuts de la segona part és quan el Tordera es posaria per davant en el marcador amb el primer i únic gol del partit gràcies a una segona jugada de còrner materialitzada per Juanma Esteban. El CFTordera va saber aguantar el resultat per aconseguir la tercera victòria consecutiva. Valorava l’enfrontament l’entrenador del CFTordera, Jose Cáceres.

En bàsquet, el Manresa ha obtingut un dos de dos en el doble duel que ha tingut aquest cap de setmana contra el CEEB Tordera Uni Girona. Primer dissabte a casa, les torderenques van perdre (54-64). En un partit que va dominar des del primer moment el Manresa, sabent administrar bé la diferència en el marcador que havien marcat des de l’inici. En la jornada de diumenge, en el Nou Congost tampoc van poder superar a les manresanes en el partit impugnat de la primera jornada (on les torderenques van guanyar) per un error federatiu en la fitxa d’una jugadora del CEEB Tordera. A diferència del duel a Tordera, el matx va ser més igualat on les torderenques van tenir més el domini, però el Manresa va imposar-se en el darrer quart decantant la balança a favor d’elles. Tot i el desencert de cara a cistella de les locals en tot el partit, el femení del CEEB no va poder agafa distància en el marcador per assegurar-se la victòria. En els 2 últims minuts de joc, 2 triples consecutius i dues cistelles del Manresa van sentenciar un partit que va acabar amb un 48-40 final.

Qui sí que va poder batre el seu rival aquest dissabte va ser el sènior masculí del CEEB Tordera. Ho va fer a casa contra el Bàsquet Vilafant per 80 a 73. D’aquesta manera, els torderencs es retroben amb la victòria i es mantenen en tercera posició a la segona catalana.

En hoquei patins, el clàssic d’aquesta jornada esportiva se’l va endur el Maçanet al Parroquial davant un CPTordera fluix. Els locals no van saber aprofitar les baixes de jugadors que acusaven l’equip rival. Els torderencs es van avançar abans del primer minut de joc amb el gol de Max Martos. En els 2 últims minuts de la primera part, el Maçanet va remuntar l’enfrontament per situar-se 1 a 2. A la represa, va ser el Tordera qui va empatar el matx a 2 amb el gol d’Eloi Matas. Al minut següent, el Maçanet va posar la directa cap a la victòria amb el tercer gol que va deixar fora del partit als locals. Finalment, 2 a 5 al marcador. A continuació podreu escoltar la valoració que feia l’entrenador del CPTordera, Sergio Alonso, després de l’enfrontament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES