IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el sènior femení del CEEB Tordera té doble...

Aquest cap de setmana el sènior femení del CEEB Tordera té doble partit contra el Manresa, i el masculí i el CPTordera estrenen segona volta a casa

El CFTordera és l’únic conjunt que juga a domicili dins de la seva jornada corresponent

Per aquesta propera jornada esportiva dels primers equips torderencs, la majoria d’activitat la tindrem a les instal·lacions esportives municipals. El CFTordera serà el més matiner. Disputarà a les 12h la jornada 17 a la segona catalana de futbol al camp del cuer de la categoria, Cassà UD. Després de dues victòries seguides i de recuperar la segona posició a la classificació l’equip torderenca haurà de seguir en aquesta línia per no despenjar-se del líder, el Tossa. Aquest duel es podrà seguir per Ràdio Tordera i també per Youtube.

A les 17:30 obrirà la jornada esportiva al pavelló dels països catalans el CEEB Tordera Uni Girona. Ho faran amb un gran enfrontament contra el Manresa CBF. Però no serà l’únic d’aquest cap de setmana. Diumenge tocarà tornar a jugar contra les manresanes. Aquest partit correspon a la primera jornada, ja que fa uns mesos és va impugnar el partit per un error federatiu en la fitxa d’una jugadora torderenca. Així doncs, a les 17h, el copa femenina del CEEB visitarà una pista emblemàtica i de moda del bàsquet català i estatal com és el Nou Congost de Manresa per enfrontar-se al Manresa CBF. Els dos partits es podran seguir per Ràdio Tordera i també per Youtube. 

Tornant a la jornada de dissabte, després del femení jugarà el sènior masculí del CEEB Tordera. A les 19:30h rebran la visita del Bàsquet Vilafant amb l’objectiu de sumar una victòria per no despenjar-se de les primeres posicions a la classificació.

Qui també buscarà retrobar-se amb la victòria és el CPTordera. A les 19:45h, el Parroquial acollirà el primer partit de la segona volta reben la visita del SHUM Maçanet. El repte dels torderencs començar amb bon peu el darrer tram a l’OK Lliga Plata Sud després d’un inici irregular on només van sumar 3 victòries. Aquest enfrontament es podrà seguir per Ràdio Tordera i també a través del canal de Youtube habitual.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES