IniciNoticiesEsportsEls equips del Club d'Escacs Tordera s'estrenen a primera divisió catalana i...

Els equips del Club d’Escacs Tordera s’estrenen a primera divisió catalana i a la categoria Preferent de Girona amb derrotes

Aquesta temporada, el Tordera A i el Tordera B competiran en categories superiors després d’aconseguir l’ascens l’any passat

El passat cap de setmana, els conjunts del Club d’Escacs Tordera ja competeixen amb les seves respectives lligues. La temporada anterior, el primer equip va proclamar-se campió de Segona Divisió de la Lliga per Equips i el segon equip va assolir jugar a la categoria provincial preferent. És a dir, el club va aconseguir pujar de categoria amb els dos equips. Enguany, ja ha començat la competició i els conjunts torderencs no ho han fet amb bon peu. El Tordera A va estrenar-se a la seu del Gerunda (equip ha descendit de la Divisió d’Honor) on va caure per 6,5 a 3,5. Tot i la derrota, en Daniel Angelats, membre de l’entitat torderenca, compartia que el matx va estar molt igualat.

Dani Angelats 1

El Tordera B també es va estrenar amb derrota a la categoria Preferent de Girona contra el Banyoles, un equip acabat de descendir. El partit va acabar amb un ajustat 4,5 – 5,5. Angelats destaca que el segon equip presentava algunes baixes d’última hora per aquest partit.

Dani Angelats 2

Les partides com a locals continuen disputant-se els diumenges al matí en el local social del Club d’Escacs de Tordera. Destacar també que abans de començar la lliga, el club va quedar entre els 10 primers classificats a la Copa Catalana de Girona, d’un total de 44 equips, i segon classificat de primera divisió.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES