Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciNoticiesEsportsVictòria èpica del CFTordera per recuperar la segona posició de la classificació

Victòria èpica del CFTordera per recuperar la segona posició de la classificació

Els torderencs han estat els únics que han aconseguit el triomf en aquesta jornada esportiva després de superar al Quart UE en un partit trepidant

Nou cap de setmana esportiu pels primers equips torderencs on només el CFTordera pot sortir satisfet i reforçat del partit. Victòria molt important que va arribar amb un jugador menys i en l’últim segon de partit. El Quart UE va visitar dissabte el camp municipal d’esports amb el repte de lluitar per les primeres places a la classificació. El partit començaria bé pels visitants a l’avançar-se al minut 27 de joc. Fins al 54 aguantaria el resultat i les ocasions de gol del CFTordera. Arnau Pedemonte aprofitaria un error entre la defensa i el porter rival per marcar l’empat. El Tordera no abaixaria els braços i aconseguiria posar-se per davant amb el gol de corner d’Adrià Pidemont al 79. En el minut 90, en un rebot desafortunat dins l’àrea, Adrià Barceló marcaria en pròpia porta (2-2). El partit no acabaria aquí, en el temps afegit Feliu Torrus, jugador també destacat de la Kings League, faria el definitiu 3 a 2. El CFTordera suma 3 punts d’or per tornar a situar-se segon a la classificació.

El CPTordera tancar la primera volta a l’OK Lliga Plata Sud amb derrota i a la part baixa de la classificació. Amb un balanç d’11 partits jugats, 3 guanyats, 3 empatats i 5 perduts, l’equip haurà de refer-se a la segona volta per no complicar-se la permenencia a la categoria. Aquest dissabte visitava el Parroquial el CP Alcobendas de Madrid. Els torderencs van sortir amb intensitat i sòlits en defensa en els primers minuts de joc, inclús marcarien el primer gol de l’enfrontament gràcies a una bona jugada d’Eric Elias. Després, els madrilenys es posarien 1 a 3 en la marcador i només començar la segona part, l’Alcobendas tornaria agafa distancia marcant el quart gol. Quan el CPTordera sembla més fora que dins del partit va arribar el que semblava la remuntada d’aquest 1 a 4 advers. Eloi Matas i Bernat Romero posarien l’esperença amb el 3 a 4, però finalment es quedarien a les portes.

En bàsquet, els dos sèniors del CEEB Tordera van jugar en la jornada de diumenge, encaixant dues derrotes. El CEEB Tordera Uni Girona després de començar l’any amb victòria, visitava la pista de L’Hospitalet (66-47). Partit complicat per les torderenques que van estar poc efectives. Un parcial de 18 a 7 en el tercer quart va decantar la balança a favor de les locals. Sense temps per remuntar el partit el primer equip femení acaba la primera volta a Copa Catalunya en setena posició amb 2 partits menys respecte la resta d’equips.

Pel que fa al masculí del CEEB Tordera tampoc va poder tancar la jornada amb victòria. Derrota a la pista del CB Salt per 61 a 53. Una primera part bona dels torderencs no va ser suficient per sentenciar un matx on els va passar facturar els dos últims quarts. Tot i arribar al descans amb cert avantatge en el marcador, a la represa la situació canviaria i els locals farien un pas més i es posarien per davant en el marcador, agafant així el domini del partit. Això faria que els torderencs, tous en defensa i en atac, es trobessin incòmodes dins la pista i no poguessin capgirar el marcador. Finalment, amb aquesta derrota, els torderencs tanquen la primera volta a la segona catalana de bàsquet en quarta posició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES