IniciNoticiesEsportsEl CF Tordera i el CP Tordera juguen a casa mentre que...

El CF Tordera i el CP Tordera juguen a casa mentre que el CEEB Tordera ho farà a domicili

La jornada esportiva torderenca d’aquest proper cap de setmana l’iniciarà el CF Tordera al Camp Municipal d’Esports amb un enfrontament contra el Quart UE les 16:30 hores. Partit corresponent a la jornada 16, on el CF Tordera intentarà buscar la victòria per pujar a la segona posició de la classificació, ja que amb un partit menys continuen a la tercera posició. El conjunt torderenc podran comptar novament amb Gio Ferinu que havia estat sancionat durant dos partits, i amb Alex Sanchez que va tornar de la millor manera el cap de setmana passat amb 1 gol i una assistència.

Pel que fa el CP Tordera, disputarà un partit importantíssim a les 20 hores al Parroquial contra el CP Alcobendas. El Tordera es situa actualment en la novena posició, mentre que l’Alcobendas ho fa en la setena; si els torderencs aconsegueixen la victòria, aconseguirien atrapar en la classificació als madrilenys.

Sergio Alonso 1

Finalment, el CEEB Tordera Uni Girona, tancarà la jornada esportiva torderenca a la pista del Gràfiques Vilanova l’Hospitalet A,  el diumenge 22 a les 12:30 del migdia. El CEEB intentarà escalar a la classificació davant un rival complicat, tot i que tenint dos partits pendents (Tarragona i Manresa), es situen en sisena posició (7 guanyats i 3 perduts), mentre que l’Hospitalet ho fa en la dotzena posició ( 4 guanyats i 8 perduts). Els dos conjunts ja es coneixen després d’haver-se enfrontat durant dues temporades, malgrat que han patit varies baixen, continuen siguent un rival dur a batre a la seva pista. Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona ens ho explica.

Marc Delemus

Tots aquests enfrontaments es podran seguir en directe amb a través del canal de Youtube de Ràdio Tordera a càrrec de l’equip de retransmissions de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES