IniciNoticiesPolíticaJosep Llorens anuncia que aquest serà el seu últim any com a...

Josep Llorens anuncia que aquest serà el seu últim any com a regidor a l’Ajuntament de Tordera

Després de 20 anys a l’Ajuntament, el regidor de Junts x Tordera no ocuparà un lloc rellevant a la candidatura de les municipals 2023

El regidor d’Urbanisme, Cultura i Participació Ciutadana, Josep Llorens ha anunciat a l’entrevista dels serveis informatius que aquest serà el seu últim any a l’Ajuntament.

D’aquesta manera, Josep Llorens confirma que no tornarà a ocupar una posició important a la candidatura de Junts per Tordera a les eleccions municipals, i que posarà fi, a 20 anys amb responsabilitats a l’Ajuntament com a regidor de diverses àrees, i els darrers anys, també com a coordinador de govern.

Llorens es mostra orgullós de la feina feta, i d’haver representat el municipi durant aquests anys.

Llorens fi regidor 1

“faig un balanç excepcional fent la feina de servidor públic com entenc que s’ha de fer a l’Ajuntament de Tordera”

Ara fa un any, Josep Llorens ja va fer un pas el costat anunciant que per motius professionals deixava de tenir dedicació exclusiva al consistori a tenir una dedicació parcial del 60%. En el procés de valoració de la feina feta, Llorens destaca les infraestructures, iniciatives i projectes enllestits durant aquests anys. Malgrat això, també recorda la situació complexa viscuda durant aquesta legislatura, en la gestió de la pandèmia de la COVID-19.

Llorens fi regidor 2

Josep Llorens continuarà al capdavant de les àrees d’Urbanisme, Cultura i Participació Ciutadana fins al mes de juny, quan es constitueixi el nou Ajuntament que haurà sortit de les eleccions municipals del 28 de maig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES