IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera presenta oficialment la seva candidata Elisabet Megias

Junts per Tordera presenta oficialment la seva candidata Elisabet Megias

Davant unes 300 persones, Megias va estar acompanyada per el secretari general de Junts, Jordi Turull, la diputada torderenca, Judith Toronjo i l’Alcalde Joan Carles Garcia

Elisabet Megias va ser presentada ahir oficialment davant la població com a candidata a l’alcaldia de Tordera. Acompanyada de prop de 300 persones, el Teatre Clavé va acollir aquest acte que va donar a conèixer les línies principals del projecte de la torderenca.

Megias va destacar, al costat de Jordi Turull (Secretari General de Junts), Joan Carles García (alcalde de Tordera) i Judit Toronjo (Diputada al Parlament), el valor de l’experiència i rigorositat d’una mare, treballadora i de poble. Va remarcar que no vol fer un projecte continuista, sinó que l’objectiu és “donar un nou impuls” a Tordera a través de tres claus importants. Megias ha remarcat que per tenir un poble empedrat “mantenir un poble net, segur i eficient haurà de formar part de la nostra prioritat”. A més, remarcava que és “imprescindible treballar fort i moure’s, i molt, en la prospecció i cerca activa de noves empreses i negocis que generin activitat i ocupació” prometent un projecte ambiciós per atraure empreses al poble i garantir una feina als torderencs i torderenques.

Megias 1

“Cal dignificar el nostre poble i generar oportunitats de feina”

Un projecte que es desgranarà durant els propers mesos. A més, recorda que el fet de conèixer el funcionament de les estructures públiques, li marca com a objectiu “una actualització del sistema, un canvi d’estructures i de dinàmiques per ser, al final, més resolutius” en els tràmits. Que han de ser accessibles i fàcils per tots els ciutadans. Megias assegura que Tordera necessita que tothom es senti orgullós de viure al poble.

Megias 2

Alhora, l’ex Conseller i actual Secretari General de Junts, Jordi Turull, ha recordat la importància de tenir una alcaldessa com l’Elisabet Megias “que sigui del poble i visqui pel poble. Turull assegura que Megias és el relleu més natural de Joan Carles Garcia.

Turull 1

Turull afirmava que el partit afronta amb molta il·lusió les eleccions municipis arreu del país.

Turull 2

Durant l’acte també va intervenir , l’alcalde Joan Carles García recordant, a nivell personal, la implicació i coneixença d’Elisabet Megias. Finalment, la diputada Judith Toronjo va felicitar la perspectiva de gènere que implica tenir una candidata que podria ser la primera alcaldessa de Tordera. L’acte va concloure amb una copa de cava i pica-pica pels assistents, que van estar xerrant amb els ponents. Junts per Tordera informa que ja s’han iniciat trobades sectorials amb empreses, entitats i col·lectius, recordant que tothom qui ho vulgui pot contactar amb el partit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES